مدیر سرمایه گذاری منطقه ویژه اقتصادی جهرم از امضا تفاهم نامه ای ۵۰۰۰ متر مربع از زمین منطقه ویژه اقتصادی جهرم خبر داد .
به گزارش شاتا ، محمد صادق امجدی منش گفت: با امضا این تفاهمنامه سرمایه گذاری به ارزش ۴۱۵۸۰ میلیون ریال با ظرفیت ۱۰۰۰ تن در سال از سوی سرمایه گذارجهت احداث واحد صنعتی و اشتغالزایی بیش از ۲۵ نفر فراهم می شود .
وی افزود: از زمان آغاز فعالیت منطقه ویژه اقتصادی جهرم تاکنون ۴ قرارداد واگذاری زمین برای احداث یک واحد سردخانه صنعتی به ظرفیت ۲۰۰۰ تن ، کارخانه تولید تجهیزات پزشکی ، نیروگاه خورشیدی و فرآوری و بسته بندی خشکبار امضا شده است و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می شود .
منطقهی ویژهی اقتصادی جهرم، یکی از پنج منطقهی ویژهی مصوب در استان فارس، در زمینی به حدود ۳۴۰ هکتار با گرایش تجاری – صنعتی زیر نظر سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در حال احداث است.